RSF Klubbtävling 2021

Här laddar du upp dina bidrag till vår klubbs urval av bilder. Efter att vi valt bilder på vårt möte den 7 oktober så sänds de in till RSF:s klubbtävling.

Nedan finns de viktigaste reglerna, vårt system är inställt på nedan värden för storlek och vikt för att kunna laddas upp. Döp filerna enligt instruktionen nedan.

Tävlingsregler (kompletta regler hos RSF)
• Varje klubb deltar med 10 digitala bilder, färg eller svartvitt, från fem till tio fotografer.
• Fotograf kan endast delta för en klubb, med max två bilder.
• Bildfilerna ska ha formatet jpg, max 1920 pixlar bred och max 1080 pixlar hög, och storleken max 2 MB.
Bildfilernas filnamn ska vara: Klubb_Efternamn_Förnamn_Bildtitel.jpg.
Exempel: SundbybergsFK_Efternamn_Förnamn_Bildnamn.jpg

• Motivområdet är fritt och bilderna får inte ha blivit prisbelönta eller uttagna för visning vid tidigare RSF Klubbtävling. Bild som är nästan identisk med tidigare belönad bild får inte delta igen.
• Genom att skicka in bilder till RSF Klubbtävling ger du RSF rätt att i icke-kommersiellt syfte visa bilderna i samband med utställningen (t ex i svensk fotopress), vid resultatredovisningen och att under innevarande år välja bilder för publicering på hemsidan, visning på fotomässa samt RSF:s årsbok.